Babaváró szett Dominiknak💙

"Nagyon jó és minőségi anyagból készülnek a kismanók. Kellemes, puha tapintású. Mi minden alkalommal visszük magunkkal. Máskor is a csupaszívtől fogok rendelni! Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Ezeket a kedves sorokat kaptam az édesanyától, aki még várandósága alatt rendelte tőlem a babakelengyét kisfia számára.Zsófia babalátogatós ajándéka❤️

"Imád hozzá bújni a pihe-puha manóhoz, rendszerint az arcához húzza. A pelus tartó nagyon praktikus dolog, ajánlom mindenkinek!"

A pelenka torta nagyon praktikus ajándék babalátogatóba. Természetesen a "peluskocsi" nem utazhatott egyedül, így került még mellé több babakellék és persze játék is a picúrnak!


Ovis társ ❤️

"Boldogan öleli magához minden reggel a babáját, és viszi magával a óvodába! Természetesen mindig vele alszik, nem csak az oviban, de otthon is :) "

Nagy méretű baba. Hímzett szemmel, tűnemezelt arccal és horgolt hajjal! 
A baba teste is teljesen kidolgozott, beleértve az újjakat és a popót is ☺️


Az iskolások uzsonnája ☺️

"Két iskolás gyermekem van, minden reggel készítem őket. Ennivalót csupasziv uzsitasiba és újra szalvétába csomagolok. Egyrészt helytakarékos, másrészt pedig nem közvetlenül az asztalon esznek :) valamint dekoratív és egyedi is, ezt a gyermekeim élvezik a suliban!"
 

A belső része vízhatlan anyag, könnyedén letörölhető! De 30°C-on mosógépben is mosható!


Egy édes kislegény ajándéka

"Nagyon szèpen köszönjük ezt a csodàlatos szundimanót❤️ 

Nàtàn nagyon szereti ölelgetni ès megcsócsàlni a sapijàt🤣Ès az orvosi kiskönyv boritó nagyon különleges ès praktikus.

Èrezhető hogy csupa szìvvel vannak kèszitve ezek a kis különlegessègek.

Köszönjük neked Judit ezt az èletre szóló emlèket😘"